dimarts, 15 de març del 2016

Participació al IT World Edu 2016!!!


El passat dimarts dia 8 de març vam participar en el Congrés It World Edu amb el nostre projecte de l'app de la cantina.

Pel matí el Jordi Villar (professor de tecnologia de l'institut) i la Mireia Lloret (tutora de la USEE) van anar a explicar com hem muntat la cantina del B7 i com els alumnes de 3r d'ESO del taller "Aplicacions mòbils" han fet l'aplicació per la reserva dels entrepans.

Per la tarda, el Sergio Valentin (alumne de la USEE) i l'Helena Andrés (alumna de 3r d'ESO del taller) van anar com a representants a explicar com és la cantina i com funciona. Van sortir a l'escenari i el Dani Jiménez (presentador del Dinamiks de canal33) va fer preguntes als alumnes i es van fer alguns experiments divertits.

Alguns alumnes i famílies de la USEE vam anar a veure el congrés i va ser una experiència divertida.


1 comentari:

  1. Vaig assistir, junt amb altres pares i mares, a la presentació del projecte de la CANTINA de la USEE i de l'app que han dissenyat alumnes de tercer d'ESO. Penso que cal felicitar-vos a tots per la tasca realitzada. Als alumnes, per portar endavant el projecte i pel treball de col·laboració entre diferents classes que heu fet, i als professors implicats, no només pel resultat obtingut, sinó per presentar davant dels assistents una experiència pràctica i útil que ens demostra com aprofitar la tecnologia per coses de la nostra vida quotidiana. Penso que ha estat un treball màgnífic.
    Felicitats!

    M. Antònia Canals

    ResponElimina