dimecres, 22 de novembre de 2017

TALLER DE MELMELADA


El passat dijous, 16 de Novembre, els alumnes de la USEE vam anar a l'escola de la Natura Angeleta Ferrer de Can Miravitges.
Quan vam arribar ens va atendre la Montse, vam esmorzar i vam tenir un temps per jugar. Més tard, vam entrar i ens van explicar en que consistia el taller de melmelada.
Ens vam dividir en dos grups i cada grup feia un tipus de melmelada diferent: taronja i poma.
Tots vam participar i ens ho vam passar molt bé, us recomanem molt aquest taller.

 
 
 
 



El que vulgui aprendre més sobre cuina, aquí us facilitarem la recepta perquè practiqueu a casa:

MELMELADA DE POMA

INGREDIENTS:
- 1 kg de pomes (aproximadament 8)
- 3/4 de kg de sucre
- 2 llimones (suc de llimona)
- Pell de mitja llimona

MATERIAL O ESTRIS

- Ganivet
- Cullerot
- Olla
- Batedora
- Taula de tallar
- Espremedora
- 10 Pots de vidre de 250 cc

PASSOS A SEGUIR:

1. Pelar les pomes i tallar-les en trossets petits
2. Posar els trossets de poma a l'olla.
3. Agafar les llimones, tallar-les per la meitat i extreure el suc.
4. Introduir el suc de llimona dins l'olla.
5. Agafar les peles de llimona i tallar-les a tires petites
6. Posar les peles dins l'olla
7. Posar l'olla al foc
8. Quan està calenta, posem els 3/4 de sucre i remenem durant 30 minuts.
9. La trèiem del foc, la deixem refredar i la posem al pot de vidre.


MELMELADA DE TARONJA

INGREDIENTS:

- 1 kg de taronges (aproximadament 8)
- Pell de mitja taronja
- 3/4 de kg de sucre


PASSOS A SEGUIR:

1. Pelar les taronges i tallar-les en trossets petits.
2. Posar els trossets de taronja a l'olla.
3. Agafar les taronges, tallar-les per la meitat i extreure el suc.
4. Introduir el suc de la taronja dins l'olla.
5. Agafar les peles de taronja i tallar-les a tires petites
6. Posar les peles dins l'olla
7. Posar l'olla al foc
8. Quan està calenta, posem els 3/4 de sucre i remenem durant 30 minuts.
9. La trèiem del foc, la deixem refredar i la posem al pot de vidre.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada