dissabte, 3 de novembre del 2018

FINALISTES DEL CONCURS DE CONTES DE HALLOWEEN

Durant el mes d'octubre, aprofitant que s'apropava la festa de la castanyada i la nit de Halloween, els alumnes del SIEI hem elaborat diferents contes  amb aquesta temàtica. 
Un cop acabats, hem  fet una votació dels que més ens agradaven.
Aquí us deixem els contes finalistes. Esperem que us agradin!


3r FINALISTA:


EL FANTASMA AMIGABLE (ERIK GÓMEZ)

En 1996 a Nova York hi vivia un nen que es deia John. Un dia quan va sortir de l'escola va veure una casa molt gran i molt antiga . El nen va entrar i les llums es va encendre soles. A dalt de tot s'escoltava tocar  un piano. El nen va pujar les escales i va veure unes mans tocant melodies greus al piano.


El nen es va espantar li va semblar veure un fantasma que vivia en aquella casa que s'avorria perquè estava sol. En John es va fer amic dels fantasma i se’l va emportar cap a casa.
A casa del John, al fantasma li va entrar gana i va començar a menjar i els pares d’en John van veure que la nevera es va obrir sola.
Els pares de en John es van espantar i van avisar a la policia que de seguida van venir a caçar el fantasma. El van caçar amb una aspiradora i el van portar a un laboratori on el van estudiar i li feien proves.
El nen va anar en el camió de la policia sense que ningú se n’adonés i es va colar dins el laboratori i en John va ajudar a escapar al fantasma.
No podien anar-hi cap a casa perquè no sabien on estaven. Van anar cap a una benzinera i en John va preguntar com s’arribava a casa seva i va truca al seu pare. El van venir a recollir i va tornar cap a casa.
El fantasma s'havia d'amagar, però va viure amb el John, tot i que ningú ho sabia i vivia amagat a la seva habitació.
D´AQUEST CONTE S'HA ACABAT I SI NO ÉS MENTIDA ÉS VERITAT





2N FINALISTA:

EL CASTEL DE DRÀCULA (MICHAEL MAGALLANES)

Fa molts anys al 1999 hi havia un nen que es deia Erik. Aquest nen tenia una vida molt bona. I una vegada els seus amics el van convidar a visitar el  castell de Dràcula. Quan es va fer fosc, vam acampar al bosc i vam fer una foguera perquè feia molt fred. Després de sopar, van anar al castell i estava  molt fosc.
Els nens van trobar un  taüt i el van obrir, no hi havia res. Després van escoltar un soroll que venia del pis de dalt, aquest soroll era un violí. Quan van pujar van veure un home amb ullals i era Dràcula i quan el van veure van sortir corrents. 
Però no era tan fàcil escapar… perquè Dràcula va posar moltes trampes i els nens havien de travessar les trampes però un nen es va quedar enganxat i Dràcula el va xuclar la sang i després els dos nens que quedaven es van anar corrents. 
Va sortir el sol i dracula es va fer cendres.
Els dos nens que quedaven es van anar corrents i van marxar a casa.
Aquells nens i nenes mai havien passat tanta  por. Van arribar a casa i li van dir als seus pares que no tornarien mai més.    
Conte contat aquest conte s'ha acabat.




GUANYADOR 

LA NIT DE ZOMBIES (MARC MUNTANÉ)

Hi havia  una vegada una nit de Halloween del 2018,
on una família va anar a una casa abandonada. Mentre estaven sopant  va aparèixer un gat negre que diuen que dona mala sort. Després d’una estona van escoltar un soroll i va vindre una manada de zombies. La família va començar a córrer, després va fugir dels zombis i van agafar el seu cotxe.
Van marxar cap a casa seva i dintre de la casa hi havia un cadáver que era el seu veí que es deia Heliot.
Després, va aparèixer el fantasma de l‘Heliot i els  hi va dir que marxessin de la casa que si no moririen. Van marxar de la casa a un hotel i allà es van tancar a l'habitació.
Quan la l’habitació estava tancada, es van adonar que la mare tenia una mossegada i, de cop i volta, es va convertir en zombie i va començar a mossegar-los i van caure tots desmaiats a terra.  
Al dia següent, quan la familia es va aixecar es van convertir tots en zombies i van viure  feliços menjant cervells.

I això és tan veritat com que aquest conte s'ha acabat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada