dilluns, 26 de novembre de 2018

SORTIDA TALLER DE RECICLATGE DE PAPER

El passat 22 de novembre els alumnes del SIEI vam anar a fer un taller de reciclatge de paper a Can Miravitges (Badalona).

Vam agafar l'autobus M28 en direcció Can Ruti. Vam trigar mitja hora aproximadament.
Quan vam arribar, vam tenir una estona per esmorzar i després va començar el taller.

Primer vam estar parlant de la importància del reciclatge i de que fabricar paper era molt car. Allà ens van ensenyar a reciclar paper de manera cassolana.
A continuació, us expliquem com ho vam fer.

Pas 1: El primer que vam fer és tallar trossets petits de paper utilitzat que prèviament havia estat en remoll.
Pas 2: Un cop tallats els papers, vam agafar la batedora i vam triturar una mica més el paper afegint-hi cola blanca.Pas 3: Després de barrejar-ho tot, vam posar el paper triturat en un cubell amb agua calenta i remenàvem per a que la cel·lulosa es quedés flotant. A continuació, amb una xarxa amb un marc de fusta anàvem pescant la cel·lulosa per crear el paper reciclat.  

 

Pas 4: Quan ja teniem el full de paper, el següent pas era posar el paper en un drap perquè absorbís l'agua. Amb un rodell desenganxaven el paper de la xarxa. 


Pas 5: Amb un parell de fustes vam premsar tots els papers per acabar d'eixugar-los.Pas 6: En treure la fusta, vam passar a una altra sala per desenganxar el paper del drap i ho vam deixar allà per a que s'assequés.  
 Ens va agradar molt fer aquesta activitat. Amb el paper reciclat que hem fet, farem alguna manualitat de Nadal.
En ho vam passar molt bé!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada